lll▷ Optionfair vélemények

of helyett iq option


Miért itt érdemes kereskedni?

A 2010-ben alapított OptionFair az egyik legnépszerűbb brókercég, ahol – többek között – bináris kereskedéssel lehet pénzt keresni. Ennek oka, hogy

  • számtalan kereskedési lehetőség közül válogathatunk
  • érthető, magyar nyelvű felületen intézhetjük kereskedéseinket
  • egyszerűen kezelhető platform

optionfair_contentlogo2

Optionfair gyakori kérdések

Érdemes tisztázni, hogy az OptionFair bináris opciós és forex bróker is egyúttal. Tehát elég csupán egyszer regisztrálni, mind a kettő felületet el tudjuk érni. Ha a biztonságossággal kapcsolatban merülne fel kétely, hamar eloszlathatjuk azt, hiszen a Cipruson bejegyzett B.O. Tradefinancials Ltd-t engedélyeztető CySEC az egyik legkomolyabb hatóság ilyen téren, illetve a Magyar Nemzeti Bank weboldalán is elérhető, mint bejegyzett piaci szereplő. Amennyiben ez még nem lenne elég garancia, vegyük figyelembe, hogy az Optionfair a Londoni Értéktőzsdén regisztrált TECHFINANCIALS csoport tagja, amelyről 100%-osan megállapítható, hogy semmilyen kétes hátterű ügyletben nem venne részt. A tapasztalat egyszerűen azt mutatja, hogy sem mi, sem más nem rendelkezik olyan problémával, ami rossz fényt vetne az OptionFairre. Én személy szerint nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a brókert. Persze található néhány hasonló tulajdonságokkal rendelkező szolgáltató, ahogy arról a BinárisMentor brókerekkel foglalkozó cikke be is számolt. Kattintson ide a cikkért.

Használat

Hazánkban azért is örvend ilyen népszerűségnek az OptionFair, mert ellentétben a legtöbb online brókerrel, ofmobillétezik magyar nyelvű interfész, így bárki gond nélkül használhatja. Sőt, amennyiben kérdésünk vagy észrevételünk lenne, a szintén magyar ügyfélszolgálaton várják érdeklődésünket. A mai világban, amikor mindenkinek a zsebében vagy éppen a kezében van okostelefonja, egy magára adó cég kiadja alkalmazását mobiltelefonra is. Így az OptionFair már elérhetővé tette Android és iOS felhasználók számára applikációját.

Optionfair minimum befizetés

of-logo

A minimális beszállás, vagyis befizetés 250€, a minimum tét pedig 10€. Ne ijedjünk meg ezektől a számoktól, okos kereskedéssel hamar a sokszorosát kereshetjük meg, ugyanis a bónusz kifizetés akár elérheti a 100%-ot, a tiszta haszon, a profit pedig a 85%-ot!

A befizetési lehetőségek tárháza egészen parádés, mindenki kedve és szimpátiája alapján választhat az alábbiak közül: banki átutalás, hitelkártya, Neteller, Paysafe Card, Webmoney, Skrill, Western Union, Money Gram, QIWI, China Union Pay, Abaqoos, Ideal.

Optionfair kifizetés

A kifizetési alternatívák is szintén széles spektrumú skálát kínálnak: banki átutalás, hitelkártya, Neteller, Paysafe Card, Webmoney, Skrill, Money Gram, QIWI, China Union Pay, Abaqoos, Ideal.

Úgy gondolom, ilyen választék mellett, már nem ezen fog múlni a kereskedésünk sikeressége.

of-ker

of-ker

A legnagyobb bináris opció portál, a binárismentor értékelése szerint az elérhető 5 pontból 4,7 egységet kapott – derül ki az optionfair bróker vélemény szerint.

OptionFair Teszt – videó

Ez a videó nagyon jól bemutatja az Optionfair platformját, működését és néhány megfontolandó tanácsot is tartogat. Kifizetődő megnézni, szó szerint!.

Összegzés

Elmondhatom, hogy az Optionfairrel nem lehet mellényúlni. Érdemes körülnézni a piacon – én is így tettem – és feltérképezni a piacot. Én, személy szerint azt a konklúziót vonhatom le, hogy az OptionFair biztosan a top 4 bróker közé tartozik. Mielőtt én is kipróbáltam volna, próbáltam keresni néhány negatívumot a céggel, működéssel, felülettel kapcsolatban, de semmi. Már három éve kereskedem a bináris opciókkal és azóta sem tapasztaltam rossz élményt.

Próbáld ki Te is az OptionFairt!

of-reg